Opskrifter

Kreative velsmagende, velnærende og skønne retter, lavet fra bunden.

Fremgangsmåde:


1 spsk olivenolie i bunden på et ildfast fad, læg herpå de to laksestykker og strøg en pose frosne blandende bær henover dem. Ind i ovnen på 180 grader varmluft i ca.20 minutter.

Vask hvid, rød og grønkål. Snit dem fint. Tag kernerne ud af granatæblet og drys dem i salaten. Tilsæt gerne solsikkekerner, græskarkerner. Skræl en appelsin, pres appelsinsaft ud over og læg et par appelsinbåde ovenpå som pynt.


Serveres samlet, bon appetit!


Ovnbagt laks med bær og salat


Til 2 personer:


2 friske laksefileter

1 pose blandende bær


Salat: Hvidkål, rødkål, grønkål, granatæblekerner, solsikkekerner, frisk presset appelsin, små både af frisk appelsin.